PRESENTACIÓ

El petit circ és un espectacle adreçat als més petits, una proposta pedagògica, una iniciació al llenguatge i a l’anglès. L’espectacle es vertebra al voltant d’una selecció de cançons tradicionals del repertori anglosaxó: Old McDonald, The finguer family song, ten little indians song etc ... 
 
L’espectacle està conduit per a una simpàtica figura que fa d’enllaç entre les diferents escenes i que té la funció pedagògica de mantenir l’atenció dels més petits.
 
Oferim l’ espectacle en tres modalitats: versió llengua: català  i les cançons en anglès;  versió  íntegra en angles  i versió bilingüe català-angles i cançons en anglès.
 
  
 
 
SINOPSIS
 
Damunt la pista del petit circ sona la música; la Mary, un pallassa entremaliada i divertida,  és la presentadora  d’aquest circ particular. Amb un simple toc de vareta la  Mary fa canviar de color el seu nas vermell; un porquet, un xai i altres animals de la granja fan salts d’amunt la corda fluixa al compàs de la música, l’elefant es renta les dents, el lleó es pentina i la girafa es renta la cara. 

 

Proposta pegagógica molt bona