EL PETIT CIRC / THE LITTLE CIRCUS


Damunt la pista del petit circ sona la música; la Mary, un pallassa entremaliada i divertida,  és la presentadora  d’aquest circ particular. Amb un simple toc de vareta la  Mary fa canviar de color el seu nas vermell; un porquet, un xai i altres animals de la granja fan salts d’amunt la corda fluixa al compàs de la música, l’elefant es renta les dents, el lleó es pentina i la girafa es renta la cara.

EDAT: de 0 a 6 anys i públic familiar

 
 
 

 

LA LLUNA LA PRUNA


El sol surt al matí,... tothom dorm . El sol  posa les cases, la gent i tots el saluden. Bon dia Sol Solet! Arriba la pluja, una goteta, dues gotetes... surt l’arc de sant Martí, i després arriba el caragol. Cargol treu banya, puja la muntanya! Arriben les gallines! La gallina ponicana, pon un ou cada setmana.  De l’ou en surt  una gallina; una gallina xica, mica, camacurta i pellerica. Un mariner vol pescar un peix!  Peix peixet, de la canya al sarronet! La lluna no vol sortir, no te cap vestit que li agradi, la lluna es vesteix amb un vestit de dol . La lluna i el sol i mariner marxen junts  sota la llum de les estrelles. 

EDAT: de 0 a 6 anys i públic familiar
 
 

 

 

XAROP DE CARGOL 

La Clara és una metgessa molt petita amb un cor molt gran, cada matí surt de casa i condueix la seva ambulància fins a l’hospital, on atén els seus pacients.  Amb grans dosis d’amor i amb poemes i cançons fàcils de recordar, la Clara elabora, cada dia, els remeis màgics amb què guareix moltes de les afliccions que sovint comparteixen els més petits: la tristesa, la manca d’habilitat per vestir-se, la inapetència, el mal de panxa...  L’espectacle vol transmetre la idea que l’amistat i l’amor tenen propietats curatives i que tots, com la Clara, podem ser metges dels nostres familiars, amics i companys.

EDAT: de 1 a 6 anys i públic familiar

 

 

COMPARE LLOP COMARE TRUJA (JOAN AMADES)
 
Compare llop afamat  mira d’aconseguir una espelma per als  porcells de comare truja,  aquesta recerca el farà entrar en contacte amb una sèrie de personatges que se succeeixen per la seva relació causal.  L’enginy de la truja farà del llop un beneit. 

EDAT: de 2 a 8 anys i públic familiar

 
 
 

audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more
 

QUAN NO HI HAVIA NI CEL NI TERRA (GÈNESI) 

La terra, l'aire, l’aigua i el foc, aquest  espectacle vol explicar la història de la creació, dels orígens del univers i de l’home i mostrar aquests elements fonamentals a través de la mirada interior, fantàstica i  onírica  que  ens brinda el  teatre d’ombres Representar el relat de la creació de llibre del Gènesi  avui és representar una història ancestral que forma part del nostre inconscient col·lectiu.  Amb aquest espectacle volem entrar en diàleg  amb una cosmogonia  que té per a nosaltres ressonàncies familiars ja que  les seves imatges tenyeixen tot l’art de la nostra cultura

EDAT: de 6 a 18 anys i públic familiar

 

audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more
 

PELL D’ASE (CHARLES PERRAULT)

Els contes de fades son un valuós recurs educatiu, els seus relats parlen de manera simbòlica de les nostres pròpies lluites internes i de la varietat de camins possibles per a superar-les. En ells es presenten embolics que representen obstacles, proves que han d’esser vençudes al llarg de la vida, travessar aquestes proves permet als personatges sortir victoriosos i passar a un nou nivell de maduresa.

EDAT: a partir de 6 anys i públic familiar

Recomanat per biblioteques

 
 

DSC_0975.jpg
audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more
 

ESPECTACLE DE NADAL: A L’0MBRA DEL PESEBRE

A l’ombra del pessebre és una recreació  de les figures del pessebre a partir d’alguns fragments escollits del poema de Joan Alavedra. 

Un espectacle d’ombres de colors, acompanyat de nadales de Catalunya i Veneçuela.

Un espectacle íntim, des del cor per celebrar la convivència de les cultures i dels pobles. 

EDAT: a partir de  5 anys i públic familiar